Події

​​5️⃣3️⃣5️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти на…

​​5️⃣3️⃣5️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 12 серпня

  Протягом минулої доби російські окупанти завдали 5 ракетних та 31 авіаційний удар, здійснив 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, серед яких є діти. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

⚔️ Протягом минулої доби відбулось понад 30 бойових зіткнень.

????‍???? Противник продовжує використовувати цивільні заклади освіти тимчасово окупованих територій України у власних цілях. Зокрема, встановлено, що у населеному пункті Сєверне Луганської області будівля школи використовується у воєнних цілях. Наразі доступ місцевих жителів до школи заборонено. У той же час в місті Токмак Запорізької області на території дитячого садочку, який розміщений у північній частині міста, окупанти облаштували шпиталь російських окупаційних військ.

???? Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 1 удар по району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також нашими захисниками було знищено 4 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 1 зенітно-ракетний комплекс “Стріла” противника.

???????? Підтримуйте Збройні Сили України!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 12.08.23 ????

Back to top button