Події

​​4️⃣5️⃣0️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнном…

​​4️⃣5️⃣0️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 19 травня.

Цієї доби російська федерація вчергове завдала масованого ракетно-авіаціцного удару по Україні. Детальна інформація буде оприлюднена згодом.

???? Протягом минулої доби противник завдав 39 ракетних та 39 авіаційних ударів, а також здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

⚔️ Ворог і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – за минулу добу відбулось 29 бойових зіткнень на зазначених ділянках фронту.

???? Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника

???? Протягом минулої доби було знищено 21 крилату ракету, а також 8 ворожих БпЛА різного типу.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, 3 артилерійських підрозділи на вогневих позиціях, зенітно-ракетний комплекс противника, 7 станцій радіоелектронної боротьби та радіолокаційну станцію.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 19.05.2023 ????

Back to top button