Події

​​4️⃣3️⃣1️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнном…

​​4️⃣3️⃣1️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 30 квітня.

???? Минулої доби противник завдав 7 ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

⚔️ Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби було відбито 58 ворожих атак ????️

????‍???? В тимчасово окупованому Севастополі неспокійно. В результаті вчорашньої масштабної пожежі, яка спалахнула на нафтобазі поблизу Козачої бухти, вогнем було знищено 10 резервуарів з нафтопродуктами, загальною ємністю близько 40 тисяч тон. У зв’язку з цим, містом поширились панічні чутки про нездатність російської протиповітряної оборони забезпечити безпеку власних стратегічних об’єктів. У свою чергу, відчуваючи початок так званого “гарячого курортного сезону” в тимчасово окупованому Криму, російські військовослужбовці почали писати рапорти на відпустку, в яких вказують місця її проведення на території континентальної росії.

???? Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 3 удари по районах зосередження особового складу.

???? Також наші воїни збили два ворожих БпЛА типу “Shahed”, один розвідувальний “Орлан-10” та ще один БпЛА невстановленого типу.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження живої сили противника, два склади пально-мастильних матеріалів, два засоби протиповітряної оборони, один артилерійський підрозділ та ще одну важливу ціль противника.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 30.04.2023 ????

Back to top button