Події

​​4️⃣0️⃣1️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнном…

​​4️⃣0️⃣1️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 31 березня.

???? Ворог продовжує застосовувати тактику терору проти мирних громадян нашої держави. Вночі, із застосуванням ЗРК С-300 противником було здійснено 9 ракетних пусків по цивільній інфраструктурі міста Харків. Для завдання авіаційних ударів, задіяв 10 ударних БпЛА типу «Шахед-136», 9 з них знищили наші захисники.

⚔️ Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Підрозділи Сил оборони України відбили понад 80 атак противника ????️

???? На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог вів безуспішні наступальні дії в районах Стельмахівки, Кузьминого та Берестового.

???? На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут – наші захисники відбили 22 атаки. Загарбники вели безуспішні наступальні дії в районі Оріхово-Василівки Донецької області.

???? На Авдіївському та Мар’їнському напрямках противник вів наступальні дії в напрямку населених пунктів Новобахмутівка, Новокалинове, Степове, Авдіївка, Сєверне, Водяне, Красногорівка та Мар’їнка Донецької області, успіху не мав.

???? Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 6 ударів по районах зосередження окупантів.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 1 пункт управління, 6 районів зосередження живої сили ворога, 2 склади боєприпасів та 2 склади пально-мастильних матеріалів.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 31.03.2023 ????

Back to top button