Події

375 курсантів розпочали навчання у профільних вишах ДСНС 1 вересня у Львівському…

375 курсантів розпочали навчання у профільних вишах ДСНС

1 вересня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, Національному університеті цивільного захисту, Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Вінницькому професійному училищі відбулися заходи з нагоди початку нового навчального року.

До першокурсників закладів освіти системи МВС звернувся Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко:

????Ви маєте стати найкращими, тому що після нашої Перемоги саме вам забезпечувати безпеку, мир та злагоду в країні, яка відновлюватиметься. Cміливо випробовуйте власні сили, здобувайте знання та досвід для досягнення майбутніх професійних успіхів. Вірю у вашу наполегливість та старанність”, – зазначив Ігор Клименко.

Також було зачитано привітання від Державного секретаря Міністерства внутрішніх справ України Інни Ящук, директора Департаменту освіти, науки та спорту Міністерства внутрішніх справ України Олександра Тарасенка та продемонстровано відеозвернення Тимчасово виконуючого обов’язки Голови ДСНС України Володимира Демчука.

????Ми вже вами пишаємося, адже ви обрали почесну та вкрай важливу професію. Пам’ятайте, що рятувальник – це не просто робота, це покликання. Вірю у кожного з вас. Вірю у Перемогу України. У нашу силу та незламність!” – сказав Володимир Демчук.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button