Події

​​3️⃣8️⃣6️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнном…

​​3️⃣8️⃣6️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 16 березня.

???? За минулу добу противник завдав 3 ракетних удари, зокрема, і по об’єкту цивільної інфраструктури міста Харків. Також ворог завдав 29 авіаційних ударів та здійснив 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

???? На Куп’янському та Лиманському напрямках противник вів безуспішні наступальні дії у районах Гряниківки, Білогорівки та Спірного.

???? На Бахмутському напрямку ворог не полишає спроб штурмувати Бахмут. Наші оборонці відбили численні атаки в районах населених пунктів Оріхово-Василівка та Богданівка.

???? На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках ворог здійснив безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Степове, Кам’янка, Авдіївка, Сєверне, Нетайлове, Первомайське, Невельське, Мар’їнка та Вугледар.

???? Протягом минулої доби Авіація Сил оборони завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

???? Наші воїни збили ворожий літак Су-25 та 13 БПЛА.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, три райони зосередження особового складу та військової техніки росіян, а також дві радіолокаційні станції, станцію радіоелектронної боротьби та зенітно-ракетний комплекс на вогневій позиції.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

???? Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 16.03.2023 ????

Back to top button