Події

20 – 27 жовтня: Підсумки тижня #Воєнні злочини ⚖️ До 14 років позбавлення волі засу…

20 – 27 жовтня: Підсумки тижня

#Воєнні злочини
⚖️ До 14 років позбавлення волі засудили пілота зс рф, який після збиття літака у Чернігові потрапив до приватного домогосподарства і розстріляв беззбройного цивільного.
⚖️ 12 років за ґратами – вирок військовому рф за жорстоке поводження з мешканцем села Богданівка (Київщина) та мародерство.

#Колаборанти
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили настоятеля храму УПЦ МП з Шосткінського району. Доведено, що священик передавав розвіддані фсб рф.
⚖️ По 15 років проведуть за ґратами одинадцять бойовиків «л/днр», які добровільно перейшли на бік ворога і брали участь у бойових діях проти української армії.

#СтопКорупція
???? Голові Національної служби здоров’я України повідомлено про підозру в службовій недбалості та розтраті понад 2 млн грн бюджетних коштів на послуги, які не надавалися.
???? Колишньому директору столичної ритуальної служби та його спільниці повідомлено про підозру в розкраданні 32 млн грн бюджетних коштів через схему працевлаштування «мертвих душ».

#ОрганізованаЗлочинність
???? У Луцьку правоохоронці викрили шахрайський кол-центр, що щомісячно привласнював близько 2 млн грн коштів обманутих інвесторів.
???? У Києві припинили діяльність підпільного онлайн-казино, що працювало без ліцензії та на обладнанні підсанкційних компаній.

#СправаТижня
???? Довічне ув’язнення – вирок колишньому військовому-зраднику. За завданням військової розвідки рф він під виглядом ВПО прибув з окупованих територій та збирав розвіддані.

#ПодіяТижня
???? Міжнародна конференція United for Justice. United for Nature зібрала у Києві урядовців та експертів для обговорення відповідальності агресора за злочини проти довкілля.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button