Події

15 – 22 вересня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ⚖️ До 12 років позбавлення волі засу…

15 – 22 вересня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
⚖️ До 12 років позбавлення волі засудили командира одного з підрозділів армії рф за стрільбу по цивільних і наказ грабувати під час окупації села Пакуль (Чернігівська область).
⚖️ Судитимуть 14 військовослужбовців рф, в т.ч. вищого командного складу, за силовий розгін акцій протестів в окупованому Херсоні.

#Колаборанти
???? На Миколаївщині ліквідували агентурну мережу ворога, до якої входив працівник оборонного підприємства, представник міськради, заступниця керівника благодійного фонду і військовий пенсіонер.
⚖️ До 12 років засудили командира дивізіону нзф «днр» з позивним «дядя Пєтя», який брав участь у бойових діях і був затриманий ЗСУ.

#СтопКорупція
???? В Одесі, а також на Херсонщині та Прикарпатті викрили голів ВЛК та працівників військкоматів на отриманні хабаря за ухилення від військової служби.
???? Посадовця одного з лісгоспів Одещини підозрюють у наданні дозволу на незаконну вирубку лісу на 79 млн грн.

#ОрганізованаЗлочинність
???? В столиці викрили учасників групи за підозрою у виготовленні та збуті наркотичних речовин з щомісячним оборотом у мільйони гривень.
???? 9-ти учасникам злочинної організації повідомлено про підозру в шахрайстві у великих розмірах. За даними слідства, видаючи себе за соцпрацівників, вони ошукали пенсіонерів на понад 1 млн грн.

#ВирокТижня
???? 15 років за ґратами – вирок шанувальнику «руського міру». Незадоволений звільненням Лиману, місцевий житель працював навідником для «днр».

#ПодіяТижня
???? Генпрокурор Андрій Костін бере участь у заходах на полях 78-ї сесії Генасамблеї ООН. Зокрема, разом із Першою леді Оленою Зеленською представив позицію України на спецзаході «Битва за майбутнє: Українські діти на війні».

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button