Події

15 – 22 березня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Ідентифіковано офіцера Нацгвар…

15 – 22 березня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Ідентифіковано офіцера Нацгвардії рф – учасника розстрілів цивільних авто в Гостомелі, внаслідок яких загинуло 11 мирних жителів.
???? Депутатці держдуми рф та дружині лідера партії «справедлива росія» повідомлено про підозру в депортації з Херсону двох малолітніх дітей.

#Колаборанти
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили двох бойовиків «днр» з Донеччини: у складі терористичної організації брали участь у бойових діях проти української армії.
⚖️ 9 років за ґратами проведе самопроголошений «голова» Димерської ОТГ на Київщині. Під час російської окупації він добровільно співпрацював із ворогом, надавав дані про учасників АТО.

#СтопКорупція
???? Ексначальника Центрального управління продзабезпечення Сил логістики ЗСУ затримано за підозрою в незаконному збагаченні. За даними слідства, він набув активів на 58 млн грн, в т.ч. авто, квартиру, 55 земельних ділянок та інше майно.
???? Колишній директорці регіональної лабораторії Держпродспоживслужби повідомлено про підозру в вимаганні хабарів від працівників медлабораторій Дніпра та області.

#ОрганізованаЗлочинність
???? На Дніпропетровщині судитимуть 11 організаторів та учасників злочинної організації, які за допомогою шахрайського кол-центру ошукали громадян Латвії на 70 тис. євро.
???? Зупинено діяльність злочинної групи жителів Київщини та Житомирщини: за $3 000 вони «надавали послуги» з підпалу чужого майна.

#ВирокТижня
???? Суд визнав винними у державній зраді колишнього міністра освіти і науки та ексочільника Державної реєстраційної служби, конфіскувавши їхні активи на понад 200 млн грн.

#ПодіяТижня
???? Генеральний прокурор Андрій Костін обговорив з колегами з Мін’юсту США стратегії розслідування російських кіберзлочинів, скоєних проти України та країн-партнерів.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button