Події

14 – 21 червня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Ідентифіковано російського війс…

14 – 21 червня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Ідентифіковано російського військового, який під час окупації Харківщини у 2022 р. жорстоко побив та зґвалтував місцеву жінку.
???? Отримано інформацію, що офіцери зс рф віддали наказ обезголовлювати українських військових. Ідентифіковано вбитого на Донеччині захисника України.

#Колаборанти
⚖️ 15 років за ґратами – вирок інформатору з Одеси за передання інформації про розташування військових і ППО області.
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили харків’янина: протягом 2022 р. передавав другу з Росгвардії дані про дислокацію Сил оборони і відстежував результати ракетних ударів.

#СтопКорупція
???? Депутата Закарпатської міської ради затримали на хабарі: за $1 000 обіцяв допомогти отримати відстрочку від військової служби.
???? Експосадовцю СБУ повідомлено про підозру у підробленні документів для сербського суду. У 2022 році його затримали на кордоні Сербії та Північної Македонії з понад півмільйона доларів і євро та двома смарагдами.

#ОрганізованаЗлочинність
???? Правоохоронці накрили на Чернігівщині підпільну лабораторію з виготовлення наркотиків. Вилучено 80 кг «товару» на суму 150 млн грн.
???? Повідомлено про підозру та оголошено в міжнародний розшук двох громадян Казахстану за замах на вбивство опозиційного казахського журналіста у Києві.

#ПодіяТижня
???? Генпрокурор Андрій Костін на Саміті миру закликав лідерів країн зміцнити зусилля для протидії російським злочинам і повернення додому українських дітей.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button