Події

12 з половиною років за ґратами проведе житель Вінниці, який на приватних уроках…

12 з половиною років за ґратами проведе житель Вінниці, який на приватних уроках з малювання розбещував дітей

????За публічного обвинувачення Вінницької окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у розбещенні малолітніх і неповнолітніх, домаганні дитини для сексуальних цілей, виготовленні та зберіганні дитячої порнографії (ч. 1, 2 ст. 156, ч. 1, 3, 4 ст. 301-1, ч. 3 ст. 156-1 КК України).

????Його засуджено до 12 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися педагогічною діяльністю строком на 3 роки.

????Також задоволено цивільні позови потерпілих про стягнення моральної шкоди на загальну суму 250 тис грн.

????Ювенальні прокурори довели, що 56-річний чоловік під приводом приватних уроків з малювання вдома здійснював фізичне та інтелектуальне розбещення чотирьох дівчаток віком 7-14 років. Він мав вікові та фізичні переваги, а також користувався авторитетом вчителя.

????Крім того, з однією з потерпілих засуджений листувався у месенджері, пропонував зустрічі інтимного характеру та у подальшому вчинив стосовно неї розпусні дії.

????Після набрання вироком законної сили відомості про нього будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

Back to top button