Події

1 – 7 червня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Повідомлено про підозру російсько…

1 – 7 червня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Повідомлено про підозру російському генерал-полковнику, який координував замінування та підрив греблі Каховської ГЕС.
⚖️ 10 років позбавлення волі – вирок російському командиру за наказ стріляти в цивільного після відмови закопати тіло знайомої.

#Колаборанти
???? Дружині проросійського бізнесмена-пропагандиста та екснардепа повідомлено про підозру в державній зраді: її компанія розробляла ПО для російського ВПК.
⚖️ Судитимуть колишнього нардепа – власника концерну та топменеджерів компанії за забезпечення продукцією російський ВПК.

#СтопКорупція
???? Керівнику управління ДМС Одещини та його спільнику повідомлено про підозру у вимаганні $20 000 від громадянина Молдови за уникнення депортації.
???? Посадовця департаменту Київської міської адміністрації і директора транспортного підприємства підозрюють у вимаганні з перевізника 40 тис. грн на тиждень за право возити пасажирів.

#ОрганізованаЗлочинність
???? На Закарпатті затримали організатора і 18 учасників шахрайського call-центру: ошукали громадян ЄС на мільйони грн.
???? У Дніпрі викрили шахрайську схему: трьом експрацівникам банку повідомили про підозру в заволодінні 60 млн грн вкладників.

#ЦифраТижня
???? Суд задовольнив позов столичної прокуратури про стягнення до бюджету понад 1 млрд грн з переможця тендеру на реконструкцію Шулявського шляхопроводу (Київ).

#ПодіяТижня
???? Правоохоронці та урядовці об’єднують зусилля для захисту дітей та подолання викликів у сфері дитячої безпеки під час війни.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button