Події

Жінку, яка втопила в озері власних дітей, визнали неосудною

Лікарі визнали неосудною жінку, яка втопила двох своїх дітей у столичному озері в жовтні поточного року. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, пише 1NEWS, посилаючись на Українську правду.

“У межах кримінального провадження було призначено низку судових експертиз. Отримано висновки комплексної психолого-психіатричної експертизи щодо матері загиблих дітей. В них лікарі зазначають, що у момент скоєння злочину підозрювана перебувала в стані неосудності внаслідок психічного захворювання і не могла усвідомлювати свої дії або керувати ними”,- сказала вона.

За словами Максимець, психіатри рекомендували застосувати до підозрюваної примусове лікування. Жінка на підставі ухвали суду перебуває у медичному закладі закритого режиму, сказала вона.

Разом з тим слідчі продовжують розслідування кримінальної справи за фактом умисного вбивства двох малолітніх дітей 26 жовтня. Правоохоронці, зокрема, проводять допити свідків, призначають експертизи, повідомили у столичній прокуратурі.

Нагадаємо:

У жовтні вихователька столичного дитсадка 1982 року народження втопила двох своїх дітей – хлопчика і дівчинку – в озері “Срібний кіл” у Дарницькому районі Києва. Її арештували без права застави.

Back to top button