Події

Землетруси в Україні – На Дніпропетровщині зафіксували підземні поштовхи – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Землетрус магнітудою 3,3 бали стався в районі Кривого Рогу


Фото з відкритих джерел

У понеділок, 21 лютого, зареєстрували землетрус магнітудою 3,3 в районі Кривого Рогу Дніпропетровської області. Про це повідомляє Головний центр спеціального контролю.

“У Дніпропетровській області землетрус зареєстрували о 06:17:02, його джерело знаходилось в районі міста Кривий Ріг на глибині 5 км”, – йдеться в повідомленні.

Фахівці зазначили, що за класифікацією такий землетрус відноситься до відчутних, відчуваються небагатьма людьми, які знаходяться всередині приміщення, під відкритим небом – тільки в сприятливих умовах. Коливання подібні зі струсом, утвореним легкою вантажівкою. Уважні спостерігачі помічають легкі коливання легких предметів, трохи більш сильніше – на верхніх поверхах.

Додамо, що на території Дніпропетровщини найбільш потужні землетруси зареєстровані 29 липня 2017 року та 23 червня 2013 року з магнітудами 4,1 та 4,5 відповідно.

1News за темою: У Грузії стався потужний землетрус

Нагадаємо, також 21 лютого землетрус стався на глибині 3 кілометрів в районі міста Червоноград, що на Львівщині. Поштовхи були магнітудою 2,8 за шкалою Ріхтера. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button