Події

Збував зброю через Інтернет – На Полтавщині затримали чоловіка – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Під час обшуків правоохоронці вилучили ножі, патрони різного калібру та предмети схожі на зброю


Поліція Полтавської області

У місті Кременчук викрили та припинили протиправну діяльність чоловіка, який продавав зброю. Про це повідомляє поліція Полтавської області.

“Слідчими та оперативниками поліції Кременчука, із залученням батальйону  поліції особливого призначення поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури,  припинено протиправну діяльність чоловіка, пов’язану з незаконним обігом зброї. Поліція відкрила кримінальне провадження”, – йдеться в повідомленні.

За попередньою версією слідства, протягом тривалого часу кременчужанин, 1973 року народження, збував ножі через мережу Інтернет.  

Зазначається, що під час санкціонованих обшуків помешкання фігуранта правоохоронці вилучили ножі, патрони різного калібру та предмети схожі на зброю. Всі вилучені речові докази направлено на експертизу. Наразі походження вилученої зброї встановлюється.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 та ч. 2 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, або вибуховими речовинами)  Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру. У разі визнання судом вини фігуранту загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. 

1News за темою: Продаж зброї у світі зростає попри пандемію, – SIPRI

Нагадаємо, у Вінницькій області затримали банду, яка незаконно продавала зброю. Зловмисники діяли у кількох регіонах.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button