Події

Заметіль-2022 – Авіація скинула бомби на полігоні – відео – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Винищувач Міг-29
Державний концерн “Укроборонпром”

Військові застосували ракети й авіаційні бомби

Тактична авіація Повітряних сил України в рамках військових навчань “Заметіль-2022” відпрацювала удари по танкових колонах умовного противника. Про це повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ в Facebook.

Українські військові застосували ракети й авіаційні бомби на полігоні Повурськ у Волинській області.

Винищувачі Су-27 і МіГ-29, а також бомбардувальники Су-24М одночасно з трьох аеродромів завдали ракетно-бомбові удари по колонах бронетехніки і живій силі умовного противника. Військові використали авіаційні засоби ураження різних калібрів: від некерованих ракет до боєприпасів вагою 500 кг.

Нагадаємо, нещодавно в Збройних силах України розпочалися командно-штабні навчання “Заметіль-2022”. Військові відпрацьовують, зокрема, управління угрупованнями військ під час ведення бойових дій. Тренування триватимуть протягом лютого по всій території України.

1News за темою: Україна проведе перші масштабні кібернавчання

Раніше повідомлялося, що підрозділи реактивної артилерії Збройних сил України провели військові навчання поблизу тимчасово окупованого Криму. Тренування  стосувалися розгортання сил на вогневих позиціях та наведення на цілі умовного супротивника. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button