Події

За сім вкрадених шоколадок чоловіку присудили три місяці тюрми

Суд у Чернігові засудив чоловіка до трьох місяців арешту за крадіжку з супермаркетів сімох плиток шоколаду, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу Чернігівської місцевої прокуратури.

“Вироком Деснянського районного суду Чернігова від 23 липня обвинуваченого, 1989 року народження, визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 185, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, та закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно)”, – повідомили у прокуратурі.

Прокурором у суді, як зазначається, було доведено, що місцевий житель у період з 29 жовтня по 8 листопада минулого року з магазинів “АТБ-маркет”, розташованих у місті Чернігові, вчинив 4 епізоди крадіжок шоколаду ТМ “Milka”. “Загалом, обвинуваченим викрадено 7 плиток шоколаду, ще 7 плиток чоловік намагався викрасти, однак двічі його затримувала охорона на виході з магазину з викраденим майном”, – додали у відомстві.

У судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні злочинів визнав повністю, щиро розкаявся, зазначив, що крадіжки вчиняв через відсутність грошей.

“Вироком суду молодика засуджено… до покарання у виді 3 місяців арешту. Набрання вироком законної сили чоловік очікуватиме в ДУ “Чернігівський СІЗО”, – зазначили у прокуратурі.

 

 

Back to top button