Події

З України примусово видворили злодія в законі на прізвисько Нукрі Гальський – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

За даними оперативників, “авторитет” потрапив на територію України поза офіційними пунктами пропуску


Моя Вінниця

Злодія в законі на прізвисько “Нукрі Гальський” із санкційного списку РНБО примусово видворено з України. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції.

“Під час проведення заходів оперативники отримали інформацію, що до Києва прибув 34-річний злодій в законі на прізвисько “Нукрі Гальський”. Він перебуває у переліку суб’єктів підвищеного злочинного впливу, які потрапили до санкційного списку РНБО і до яких були застосовані персональні, економічні та інші обмежувальні санкції”, – йдеться в повідомленні.

За даними оперативників, “авторитет” потрапив на територію України поза офіційними пунктами пропуску.

Зазначається, що оперативники встановили його місце перебування. Відтак з метою недопущення поширення ним злочинного впливу провели заходи для затримання злодія в законі й доставили до Державної міграційної служби України. 

Вночі, 10 лютого, 34-річного громадянина було примусово видворено за межі країни із забороною в’їзду до України на 3 роки.

1News за темою: З України до Іспанії екстрадують злодія в законі “Кобу Руставського” із санкційного списку РНБО

Нагадаємо, наприкінці грудня Україна депортувала до Вірменії 60-річного кримінального авторитета із санкційного списку РНБО. Громадянин Вірменії входить до найближчого оточення злодія в законі на прізвисько Антимос. Іноземець був неодноразово засуджений. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button