Події

Вибори в Криму – ЄС затвердив санкції проти 5 осіб – 1News


Фото з відкритих джерел

Їм заборонять вʼїзд у Євросоюз, а активи буде заморожено

Міністри закордонних справ Європейського Союзу затвердили санкції проти 5 осіб, які брали участь або сприяли виборам до Держдуми РФ в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомив кореспондент “Радіо Свобода” Рікард Йозвяк у Twitter.

“Міністри закордонних справ ЄС затвердили рішення про замороження активів та заборону вʼїзду для ще 5 осіб за підрив територіальної цілісності України. Зазначені п’ятеро осіб обиралися або сприяли проведенню виборів до Держдуми РФ у Криму в 2021 році”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно посли Європейського Союзу розширили список санкцій за підрив територіальної цілісності України під час окупації Криму Російською Федерацією. До нього потрапили ще п’ять осіб, які причетні до організації незаконних виборів до Держдуми РФ на території півострова.

1News за темою: Зеленський розширив санкційний список за російські вибори в Криму

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України утворила тимчасову слідчу комісію з питань розслідування фактів, що сприяли тимчасовій окупації Автономної Республіки Крим. У комісію увійшли 10 осіб, які перевірятимуть ці справи протягом одного року.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button