Події

Верховний Суд заявив, що з його майданчика зникло близько 70 автомобілів – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Про можливе правопорушення поінформували Національну поліцію України


Фото з відкритих джерел

У Києві із майданчика Верховного Суду України зникли 68 автомобілів. Вартість транспорту оцінюють у понад 12,5 млн гривень. Про повідомляє пресслужба ВСУ.

“У ніч із 3 на 4 лютого 2022 року із території за адресою вул. Пилипа Орлика, 4, 4 А і 8 зникли без будь-якого погодження на переміщення з власником та матеріально-відповідальними особами 68 автомобілів на суму 12 млн 523 тис. 569 грн, що належали Верховному Суду України”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Верховний Суд України, виявивши такі обставини, повідомив Національну поліцію України про можливе правопорушення.

1News за темою: У Києві за минулий рік викрали близько 700 авто: Названо найпопулярніші моделі

Нагадаємо, нещодавно у Львові пограбували апеляційний господарський суд. Грабіжник розбив вікно на першому поверсі будівлі Західного апеляційного господарського суду і пробрався до приміщення. Звідти він викрав гроші, що лежали в сейфі. За інформацію ЗМІ, йдеться про 120 тисяч доларів.

Згодом стало відомо, що поліція затримала підозрюваного у пограбуванні львівського суду. Правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житель Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки.


Джерело

Back to top button