Події

Венедіктова закликала Ярославського повернутися в Україну – 1News


Фото з відкритих джерел

Він полетів до Лондону після аварії

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова закликала харківського бізнесмена Олександра Ярославського повернутися до України. Про це вона повідомила під час брифінгу, передає “Укрінформ”.

Сам Ярославський полетів у Лондон наступного дня після того, як автівка з його кортежу потрапила в смертельну ДТП.

“Якщо ми хочемо, щоб у нас було все чесно, прозоро, по справедливості, а я обіцяю, що ми не будемо перетворювати нічого на політичні ігри, давайте не будемо робити зі звичайної кримінальної справи якийсь фарс. Повертайтеся в Україну, я вам обіцяю, що все буде за законом. Все буде чесно, професійно та швидко. Ми виконаємо всі слідчі дії. Тут гарантією моє слово буде”, – висловилася Венедіктова.

1News за темою: Поліція встановила особу чоловіка, який загинув у ДТП з кортежем бізнесмена Ярославського

Вона розповіла, що чоловік, який прийшов до поліції із зізнанням щодо аварії, перестав виходити на звʼязок. Тепер прокуратура відкликала йому клопотання про запобіжний захід та замінила підозру на статтю про приховування злочину. Цю людину поки не знайшли.

Як повідомила пресслужба групи DCH Олександра Ярославського, бізнесмен 10 лютого вилетів до Лондону, де 11 лютого виступав із концертом його син. У Ярославського запевняють, що поїздку планували ще в середині січня, і до 19 лютого бізнесмен буде на відпочинку.

1News за темою: Поліція встановила особу чоловіка, який загинув у ДТП з кортежем бізнесмена Ярославського

Нагадаємо, 9 лютого близько 22:55 у Харківській області на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка. На місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Однак сам Ярославський наголосив, що під час аварії спав у себе вдома. Пізніше його водій взяв на себе провину за смертельну ДТП, заявивши, що збив чоловіка близько 23 години.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button