Події

В Офісі Генерального прокурора запрацювала оновлена приймальня громадян Ге…

В Офісі Генерального прокурора запрацювала оновлена приймальня громадян

????Генеральний прокурор Андрій Костін разом з міжнародними партнерами відвідали оновлену приймальню громадян Офісу Генерального прокурора.

????Продовжуємо вдосконалювати наші практики, аби надавати людям сучасний та ефективний сервіс. Відсьогодні приймальня громадян Офісу Генерального прокурора працює в новому форматі,зазначив Генпрокурор.

????Андрій Костін зауважив, що мова не лише про оновлення приміщення, впровадження електронної черги та покращення умов для громадян. Мова, у першу чергу, про зміну підходів у комунікації між інституцією та суспільством.

????Перезапуск приймальні громадян – ще один крок на шляху реформування та переосмислення того, якою має бути прокуратура та органи правопорядку в цілому. Не бездушною бюрократичною машиною, а сучасною установою, де система кримінальної юстиції працює на принципах відкритості, поваги до людини, захисту її інтересів, прав та свобод, – зазначив Генпрокурор.

????Він подякував INL, IDLO, Partnership Fund for a Resilient Ukraine, які допомагали у перезапуску приймальні громадян, та партнерам, які підтримують інституцію в процесі створення сучасної європейської прокуратури.

????Оновлену приймальню громадян Офісу Генерального прокурора відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Наталка Цмоць, керівник відділу INL Посольства США в Україні Джошуа Тембладор, Перший секретар Посольства Королівства Нідерландів в Україні Кіс Кат, представники Посольства Канади в Україні, Посольства США в Україні, IDLO, а також Partnership Fund for a Resilient Ukraine.

Back to top button