Події

В Одеській області електричка на смерть переїхала жінку – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Поліція Харківської області

Машиніст застосував екстрене гальмування, однак не зміг уникнути наїзду

В Одеській області електричка переїхала жінку. Внаслідок отриманих травм вона загинула на місці. Про це повідомляє поліція Одеської області. 

Трагедія сталася поблизу залізничної станції Аккарджа. Машиніст стверджує, що жінка лежала на коліях. Він застосував екстрене гальмування, однак не зміг уникнути наїзду. 

“На місці аварії працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини події та вирішують питання щодо її правової кваліфікації”, – йдеться у повідомленні.


Поліція Одеської області

1News за темою: Готували диверсію: У Донецькій області біля залізниці виявили тайник з мінами та вибухівкою


Нагадаємо, у місті Березань електропоїзд наїхав на жінку, яка переходила з велосипедом колії у невстановленому місці. Потерпіла від отриманих травм загинула на місці.

Згодом у столиці на залізничній станції “Караваєві Дачі” електропоїзд наїхав на чоловіка, який йшов по коліях та не відреагував на потяг, що наближався до станції. Машиніст подавав звукові сигнали, однак чоловік не звертав на це увагу. Від отриманих травм 36-річний уродженець Луганської області загинув на місці. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею “Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту”. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button