Події

В Одеській області чоловік вдарив ножем 18-річного односельця – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Поліція Одеської області

Потерпілий перебуває у лікарні

В Одеській області правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який вдарив ножем 18-річного односельця. Про це повідомляє поліція Одеської області. 

Інцидент стався в селищі Ширяєве. Нетверезий чоловік почав чіплятися до хлопця, між ними зав’язалась сварка. Зловмисник встромив у ніж юнаку ніж-метелик, після чого пішов в гості до знайомого. Друг пораненого викликав правоохоронців та швидку допомогу.

“Зловмисника затримали по гарячих слідах – він зізнався у скоєному та пояснив, що на насильство його підштовхнула оковита. Дії чоловіка кваліфікували як умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України. Знаряддя злочину направили на експертизу, за її результатами буде вирішено питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного поводження зі зброєю”, – йдеться у повідомленні.


Поліція Одеської області

Як виявилось, раніше зловмисник вже відбував покарання за крадіжку. Тепер йому загрожує до восьми років за ґратами. 

1News за темою: Ударив ножем 10 разів: У Херсонській області чоловік убив охоронця та підпалив магазин, щоб приховати злочин


Нагадаємо, у Харкові п’яний чоловік напав на медиків, які приїхали на виклик допомагати його матері. Фельдшер натиснув тривожну кнопку і на місце події прибув наряд поліції. Правоохоронці зафіксували факт та обставини нападу. Самі ж медики змогли надати жінці допомогу. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.  


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button