Події

В Одеській області 20-річний молодик вбив свою матір

На Одещині поліція затримала 20-річного хлопця, який вбив свою матір та поранив батька, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу поліції.

Повідомляється, що він давно планував злочин через те, що батьки не давали йому грошей та ображали за неробство.

“В Біляївському районі Одеської області 20-річний хлопець зазделегідь спланував вбивство власних батьків. Він наточив ножа, дочекався, поки батько з мамою заснуть, а тоді зайшов до них у кімнату і напав”, – йдеться у повідомленні.

Поранені жінка з чоловіком ледь виштовхали сина з хати і, зачинивши за ним двері, викликали поліцію та швидк. Але хлопець вибив вікно і накинувся з ножем знову. Він завдав близько 15 ударів на двох в живіт та грудну клітку, а потім втік з дому.

45-річного чоловіка та 46-річну жінку негайно госпіталізували. Але, на жаль, дружина за кілька годин померла в лікарні, а її чоловік залишається у вкрай важкому стані.

Їхнього сина поліцейські знайшли в селі біля Дністра, де він ховався. Його доправили до Біляївського відділу поліції. Зі слів хлопця, він давно хотів вбити батьків. Вони, нібито, не давали йому гроші та ображали за неробство.

Поліцейські повідомили фігуранту про підозру в замаху на вбивство. Молодика затримали. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

 

Back to top button