Події

Українок переправляли в китайські борделі

55-річний житель міста Вінниця особисто вербував молодих жінок, які потрапили у складні життєві ситуації

Працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції України, управління БЗПТЛ та слідчого управління поліції Львівщини спільно з працівниками відділу Державної прикордонної служби та служби авіаційної безпеки за процесуального керівництва прокуратури Львівської області затримали у міжнародному аеропорту «Бориспіль» зловмисника, який переправляв трьох громадянок України віком 22-23 роки до борделю в одному із особливих адміністративних районів Китаю.

Про це повідомляє 1NEWS.

Правоохоронці встановили, що 55-річний житель міста Вінниця особисто вербував молодих жінок, які потрапили у складні життєві ситуації. Під час зустрічей з ними «працедавець» розповідав про велику грошову винагороду за сексуальні послуги (65 доларів США за годину) та обіцяв забезпечення житлом і харчуванням.

Для трьох мешканок Черкаської та Миколаївської областей, зловмисник придбав авіаквитки та супроводив їх до аеропорту Бориспіль. Зустріти їх у Китаї та доставити до борделю повинен був його знайомий.

Наразі проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.

Джерело: прес-служба Нацполіції

Back to top button