Події

У Житомирській області чоловік вчинив замах на життя поліцейського – 1News


Фото з відкритих джерел

Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення

У Житомирській області повідомили про підозру 48-річному чоловіку, який вчинив замах на життя поліцейського. Про це повідомляє Національна поліція. 

“Близько 1 ночі 13 лютого поліцейські Управління патрульної поліції регіону на ділянці автодороги Київ – Ковель у Коростенському районі за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль Volkswagen Transporter. За кермом знаходився 48-річний житель м. Новограда-Волинського. Під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Відтак запропонували йому пройти відповідне обстеження. Однак керманич повів себе агресивно, замкнувся всередині автівки, а потім раптово рушив і поїхав з місця події, пошкодивши при цьому службовий автомобіль поліції”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські наздогнали зловмисника, однак коли правоохоронець вийшов із автомобіля, зловмисник рушив у напрямку правоохоронця. Поліцейський встиг відскочити. 

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтями “Затримання уповноваженою службовою особою”, “Посягання на життя працівника правоохоронного органу”, “Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу” та “Умисне знищення або пошкодження майна працівника правоохоронного органу”. 

Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення.

1News за темою: Суд заарештував підозрюваного у замовленні замаху на вбивство міністра Лещенка


Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що громадянин США планує замах на вбивство міністра аграрної політики та продовольства Романа Лещенка. До операції вдалося залучити підставного кілера, який обговорив із замовником всі деталі вбивства та отримав 20 тис. доларів завдатку. Виконання вбивства Лещенка планувалося, коли іноземець повернеться до США.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button