Події

У Запоріжжі викрили мережу борделів

Повідомляється, що ці заклади маскувалася під виглядом стриптиз-клубів та "клубів для чоловіків"

У Запорожжі правоохоронці викрили будинки розпусти, які маскувалися під стриптиз-клуби та “клуби для чоловіків”.

Під час обшуків у них виявили 26 повій, – інформує 1NEWS.

Так, оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Нацполіції встановили, що у місті Запоріжжя функціонує мережа будинків розпусти.

Повідомляється, що ці заклади маскувалася під виглядом стриптиз-клубів та “клубів для чоловіків”.

У них, як зазначається, надавалися сексуальні послуги за грошову винагороду, а вартість таких послуг коливалася від 1600 до 2500 гривень за годину.

Тож за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

У рамках нього поліцейські та слідчі провели у місцях розпусти і за адресами проживання фігурантів сім санкціонованих судом обшуків. Під час обшуків, як зазначається, правоохоронці вилучили речові докази протиправної діяльності зловмисників.

“Зокрема – чорнові записи, копії документів повій, фінансові звіти, зброю та комп’ютерну техніку. Крім того, вилучено кошти в сумі 55 тисяч гривень, 3,3 тисячі доларів США та 350 євро. На момент проведення заходів у борделях працювало 26 повій”, – повідомили у поліції.

Крім того, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали чотирьох фігурантів злочинної діяльності: організатора, двох адміністраторів і бухгалтера. Їм вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України. Їм загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Джерело: УНН
Back to top button