Події

У Запоріжжі поліція затримала псевдодепутата

Чоловік хотів підкупити правоохоронців

Поліцейські та працівники СБУ затримали зловмисника, який представився депутатом селищної ради та запропонував правоохоронцю 5 тисяч доларів США за вирішення питання на його користь та непритягнення до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє 1NEWS.

Встановлено, що до оперативника Служби безпеки України звернувся громадянин, який представився депутатом однієї з селищних рад Запорізької області, та запропонував йому 5 тисяч доларів США. За ці гроші чоловік просив вирішити питання щодо невжиття заходів та непритягнення його до кримінальної відповідальності за зберігання боєприпасів, вилучених у нього під час обшуку, в рамках кримінального провадження. Правоохоронець доповів керівництву про намагання схилити його до корупційних дій.

Під час спроби передачі неправомірної вигоди, правоохоронці затримали громадянина 1977 року народження в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час затримання у зловмисника вилучили посвідчення депутата селищної ради з ознаками підробки та грошові кошти.

Джерело: Нацполіція

Back to top button