Події

У Вишгороді 16-річний хлопець вбив 45-річного чоловіка

Правоохоронці затримали 16-річного хлопця, який у ході сутички, що сталася близько 3-ї години ночі на центральній вулиці Вишгорода, смертельно поранив місцевого жителя. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Як стало відомо, сутичка сталася між групою молодих осіб та двома дорослими чоловіками.

“Під час бійки один з компанії, де були неповнолітні, помітив у свого супротивника у сумці зброю. Вихопив її і здійснив прицільний постріл у нього. У цей час один з компанії стрілка щосили ударив іншого чоловіка, який втратив свідомість. Після чого нападники зникли у невідомому напрямку. Прийшовши до тями, травмований чоловік викликав поліцію”, – йдеться у повідомленні.

Від отриманого вогнепального поранення 45-річний житель Вишгорода помер на місці, його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці затримали усіх учасників інциденту – чотирьох неповнолітніх віком 15-17 років, та одного 19-річного хлопця. Серед затриманих також 16-річний неповнолітній, який тимчасово проживає в Сумській області.

Відкрито два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 115 та за ч. 2 ст. 296 КК України. Затриманому неповнолітньому вже оголосили про підозру за скоєння навмисного вбивства.

Також вирішується питання щодо оголошення підозри за скоєне хуліганство іншим фігурантам злочину. Триває слідство, поліція встановлює свідків події.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі підліток відкрив стрілянину по перехожих і транслював це в прямому ефірі.

Back to top button