Події

У Вінницькій області чоловік пограбував та зґвалтував пенсіонерку – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Поліція Вінницької області

Затриманому загрожує до 12 років за ґратами

У Вінницькій області затримали 42-річного раніше судимого чоловіка, який пограбував, зґвалтував та намагався задушити пенсіонерку. Про це повідомляє поліція області.

“За словами начальника Тульчинського районного відділу поліції Василя Костишина,  11 лютого близько 16.00 години до поліції звернулась жителька Тульчина та повідомила про вчинений відносно її матері злочин. На  пенсіонерку напав невідомий,  намагався задушити,  зґвалтував та відібрав останні 3 тисячі гривень. Потерпіла змогла описати нападника. Після проведення невідкладних слідчих та оперативно-розшукових дій поліцейські встановили особу підозрюваного.  Протягом години його затримали в центрі Тульчина”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Востаннє він був за ґратами п’ять років за крадіжку та викрадення автомобіля. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Зґвалтування” та “Розбій”. 

Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 12 років за ґратами. 

1News за темою: Застряг на балконі: У Львові затримали зловмисника, який хотів пограбувати квартиру


Нагадаємо, у Полтаві правоохоронці затримали підозрюваного у розбої. Зловмисник напав на чоловіка, який вийшов із клубу у стані алкогольного сп’яніння. Він побив чоловіка та обікрав. Потерпілого госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Розбій”. Зловмисника затримали, ним виявився місцевий мешканець 1992 року народження, який раніше вже вчиняв крадіжки особистих речей у громадян. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button