Події

У Вінниці поліція погрозами вибиває від людей гроші

СБУ затримала правоохоронців на вулиці обласного центру

Співробітники Служби безпеки України спільно з департаментом власної безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на хабарах працівників Головного управління Нацполіції у Вінницькій області.

Про це повідомляє 1NEWS.

«Оперативники спецслужби встановили, що двоє поліцейських вимагали у мешканця Вінниці 6 тисяч гривень. У випадку відмови сплатити суму вони погрожували фальсифікувати доказову базу та штучно розпочати стосовно чоловіка кримінальне провадження за крадіжки мобільних телефонів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники СБ України затримали одного із хабарників на вулиці обласного центру під час отримання другої частини хабара у сумі 4 тисячі гривень.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії, зокрема, в службовому кабінеті іншого фігуранта провадження. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Правоохоронці також збирають доказову базу щодо протиправної діяльності ще двох співробітників поліції, які, застосовуючи до цього громадянина заходи фізичного впливу та погрожуючи кримінальною відповідальністю, привласнили його гроші.

Джерело: СБУ

One Comment

  1. Ну это не достижение-против меня подруга натравила СБУ,ТОЛЬКО ЧТОБ КВАРТИРУ НЕ ОТДАВАТЬ,А ТЕ ПООБЕЩАЛИ НАРКОТЫ НАСЫПАТЬ ПОЛНЫЕ КАРМАНЫ,НУ И *ЗАДЕРЖАТЬ* ТИПА НА УЛИЦЕ

Back to top button