Події

У Тернополі депутат облради погрожував журналісту, його судитимуть – 1News


Фото з відкритих джерел

Депутат вимагав припинити поширення інформації про діяльність місцевої громадської організації

У Тернополі будуть судити депутата обласної ради, якого підозрюють у погрозах насильством журналісту. Про це повідомляє Тернопільська обласна прокуратура.

Депутат вимагав від журналіста, або той припинив поширення інформації про діяльність місцевої громадської організації. 

“За версією слідства, 7 квітня 2021 року депутат облради після опублікованого у соціальній мережі Фейсбук на сторінці друкованого ЗМІ допису про діяльність місцевої громадської організації, вимагав у журналіста припинити поширення цієї інформації. Депутат органу місцевого самоврядування відкрито погрожував застосуванням насильства щодо представника засобу масової інформації і його колеги по редакції”, – йдеться у повідомленні.

Депутата звинувачують в умисній погрозі насильством журналісту, у зв’язку зі здійсненням ним законної професійної діяльності. Чоловіку загрожує до трьох років за ґратами.

1News за темою: Киянина засудили до одного року позбавлення волі умовно за погрози вбивством судді у Facebook


Нагадаємо, нещодавно українська співачка Злата Огнєвіч опублікувала відео, на якому невідомий чоловік переслідує її на автівці. На відео чути, як співачка попереджає чоловіка про те, що буде звертатися до правоохоронців, однак це його не налякало, чоловік продовжував погрожувати жінці. Він навіть пригрозив убивством, якщо ще раз побачить її на екрані телевізора. 

Згодом правоохоронці затримали зловмисника.


Джерело

Back to top button