Події

У Сумській області зловили банду вимагачів

Правоохоронці, зокрема, задокументували вимагання зловмисниками 8 тисяч гривень у місцевого жителя  та затримали двох зловмисників  на «гарячому»

Поліцейські слідчого  відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості СУ ГУНП спільно зі  співробітниками Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинили діяльність угруповання, учасники якого спеціалізувались на вимаганні коштів у жителів Охтирки.

Про це повідомляє 1NEWS.

Було встановлено, що учасники групи, серед яких були особи з кримінальним минулим, систематично вимагали в них кошти, погрожуючи фізичною розправою.

«Правоохоронці, зокрема, задокументували вимагання зловмисниками 8 тисяч гривень у місцевого жителя  та затримали двох зловмисників  на «гарячому»  – під час одержання ними частини обумовленої суми. Спецоперація відбувалась на одній з центральних вулиць Охтирки.. – коментує Вадим Теличко, начальник відділу СУ ГУНП в Сумській області. – В подальшому, у ході обшуків у помешканнях фігурантів справи,  виявлено готівку та банківські картки, які підтверджують проведення нелегальних оборудок».

Джерело: Нацполіція

Back to top button