Події

У столиці затримали чоловіка за крадіжки з магазинів

Зловмисник проникав до приміщень шляхом віджиму дверей та викрадав звідти гроші. Тепер за скоєне йому загрожує до шести років в’язниці, інформує 1NEWS з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

Під час відпрацювання території Дніпровського району оперативники затримали чоловіка за крадіжку з магазину на вулиці Малишка. На місце події для документування злочину прибула слідчо-оперативна група.

Як розповів начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Богдан Марченко, у ході перевірки поліцейські встановили, що годиною раніше затриманий скоїв аналогічну крадіжку з магазину на вулиці Юрія Гагаріна:

«Ми встановили, що правопорушник проникав до приміщень шляхом віджиму вхідних дверей. Під час поверхневого огляду у чоловіка ми виявили гроші, планшет та посвідчення учасника бойових дій з ознаками підробки. Наразі 34-річному киянину, який має погашену судимість за грабіж та незаконне заволодіння транспортним засобом, повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі».

 

 

 

 

Back to top button