Події

У столиці судитимуть правоохоронця, який завдав 11 ножових поранень колезі

У Києві судитимуть правоохоронця, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побив одного зі своїх колег дерев’яною палицею, а іншому завдав 11 ножових поранень. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань (ДБР), пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

“До суду скеровано обвинувальний акт щодо поліцейського роти реагування Голосіївського районного відділу управління поліції охорони в м. Києві. Правоохоронець обвинувачується у заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя (ч. 1 ст. 121 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

Як встановило слідство, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вступив у конфлікт зі своїм колегою та почав його бити дерев’яною палицею по голові, руках та ногах.

Після цього він завдав іншому поліцейському 6 ножових ударів по лівій нозі та лівій руці, а потім ще 5 ударів ножем у тулуб.

“В результаті потерпілий отримав тяжкі поранення грудної клітки та інші тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості”, – уточнили в ДБР.

У разі доведення вини правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Раніше повідомлялось, що у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка у власному авто з ножовим пораненням.

Back to top button