Події

У столиці затримали банду іноземців, які займалися квартирними крадіжками

Співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції спільно з колегами столичного главку затримали групу осіб, яка «спеціалізувалася» на квартирних крадіжках, інформує 1NEWS з посиланням на  сайт поліції Києва.

“У столиці правоохоронці затримали групу іноземців, які вчиняли квартирні крадіжки. При спробі втечі від поліцейських правопорушники пошкодили два припаркованих автомобілі. Втім оперативні працівники затримали їх із речовими доказами відразу після скоєння двох злочинів”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці побачили, як четверо чоловіків під’їхали на автомобілях до будинку на вулиці Івана Крамського. Один із них залишився на вулиці, а троє за кілька хвилин проникли до двох квартир, звідки викрали гроші та мобільні телефони. На виході з будинку вони помітили правоохоронців та почали тікати на машині.

Під час втечі правопорушники пошкодили дві машини, які були припарковані на узбіччі. Втікачів розшуковці затримали та доставили до управління поліції. Окрім викрадених речей, у них вилучили також набір відмичок.

Трьох фігурантів затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисниками виявились громадяни іншої держави, 1989, 1990 та 1970 років народження. Слідчі також опитали іншого співучасника, який виконував роль водія.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловікам загрожує до шести років ув’язнення. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

 

 

Back to top button