Події

У Рівному підстрелили охоронця розважального закладу

У центрі Рівного 7 липня під час документування факту нічної стрілянини в розважальному закладі патрульному переламали носа. Поліція ставить питання про перегляд графіку роботи закладу в нічний час. Як повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції у Рівненській області, подія сталася близько п’ятої години 7 липня, пише 1NEWS, посилаючись на УНІАН.

До поліції надійшла інформація про те, що охоронцю розважального закладу «Лагуна», що розташований у центрі Рівного, було завдано тілесні ушкодження з використанням спецпристрою для відстрілу гумових куль.

Під час з’ясування обставин на місці події поліцейські затримали 19-річного жителя Запоріжжя, який здійснив два постріли у працівника закладу. Відомості внесені до Єдиного реєстру за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі він у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

«Біля цього ж закладу під час опрацювання виклику тілесні ушкодження були завдані 24-річному поліцейському. Попередньо, медики діагностують у нього перелом носа. Слідчі Рівненського відділу поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 20-річного рівнянина, який завдав тілесні ушкодження патрульному», – зазначає прес-служба поліції.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Поліцейські з’ясовують усі обставини.

Як запевняють у прес-службі поліції, з метою профілактики скоєння злочинів і правопорушень проти життя та здоров’я особи, правоохоронні органи будуть звертатися до Рівненської міської ради з проханням переглянути графік роботи закладу у нічний час. Адже лише за минулу ніч з цього закладу до поліції надійшло понад десять повідомлень про правопорушення.

Back to top button