Події

У Полтаві поліцейські врятували жінку від зграї собак

У Полтаві патрульні врятували жінку, на яку напала зграя собак. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Полтавської області на сторінці в Facebook, пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

“Сьогодні, близько 5 години ранку, в поліцію зателефонувала жінка і повідомила, що стала очевидцем того, як поблизу ставка на вулиці Лесі Українки, зграя собак напала на жінку. Екіпаж патрульних вже через кілька хвилин прибув на місце події. Інспектори почули стогін жінки і прохання про допомогу, а також гавкіт собак. Обстеживши прилеглу територію, в заростях правоохоронці побачили жінку, тіло якої безжально рвала зграя собак, чисельністю до 7 осіб. Тварини поводилися дуже агресивно і почали нападати також на співробітників поліції”, – наголошується в повідомленні.

Щоб захистити життя потерпілої, відбити напад і відігнати розлючену зграю, інспекторам навіть довелося застосувати сльозогінний газ.

До приїзду карети ШМД, патрульні надавали потерпілої домедичну допомогу. Також на місце події прибули слідчі, які з’ясують обставини справи.

Back to top button