Події

У Мелітополі в сміттєвому баку знайшли тіло новонародженої дитини

У Мелітополі Запорізької області в сміттєвому баку в пакеті знайшли тіло новонародженого хлопчика. Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Мелітопольського районного управління поліції, передає 1news, посилаючись на Укрінформ.

“7 листопада близько 09:30 до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області зі спецлінії «102» надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у сміттєвому баку по вулиці Ярослава Мудрого у Мелітополі знайшли тіло дитини”, – йдеться у дописі.

На місце події виїхало керівництво Мелітопольського РУП, слідчо-оперативна група, експерти та кінолог зі службовою собакою.

Поліцейськими встановлено, що двоє місцевих мешканців в сміттєвому баку біля одного із багатоповерхових будинків по вулиці Ярослава Мудрого у Мелітополі знайшли полімерний пакет, в якому знаходився рушник, в який було загорнуто тіло дитини. Слідчо-оперативної групою виявлено тіло новонародженого хлопчика без ознак насильницької смерті. Для встановлення причини смерті дитини тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Усі оперативні підрозділи керівництвом Мелітопольського районного управління поліції скеровано на встановлення особи жінки, яка народила дитину, і всіх обставин даної події. Розпочато досудове розслідування за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з додатковою відміткою «нещасний випадок) Кримінального кодексу.

Back to top button