Події

У Львові підлеглі обікрали бізнесмена в потязі

Чоловікам оголосили підозру і взяли під домашній арешт

Поліція викрила двох зловмисників, які викрали у свого начальника майже 3 мільйони гривень. Львівський бізнесмен вирішив передати готівку до столиці потягом, а його підлеглі вистежили кур’єра і викрали сумку з грошима.

Про це повідомляє 1NEWS.

57-річний керівник одного із львівських підприємств вирішив передати кошти у Київ готівкою і використав для цього залізничний транспорт. Гроші у сумці перевозив його син. Двоє працівників підприємства, знаючи про ці наміри, вистежили чоловіка, сіли з ним в один вагон і підмінили сумку з грошима.

Випадок трапився 19 липня. Підлеглий бізнесмена, 31-річний львів’янин, спільно зі своїм 68-річним родичем, який теж працював на фірмі, розробили план крадіжки.

«Обидва вранці 19 липня приїхали на залізничний вокзал, дочекались, коли туди прибуде син бізнесмена і простежили, до якого вагону він попрямує. Після цього старший із спільників сів у цей же потяг і дорогою підмінив сумку з грошима, котра знаходилася у багажному відсіку салону. Вийшовши на станції Підзамче, зловмисник викликав таксі і поїхав на вокзал, де його чекав спільник. Згодом викрадені 2 955 000 гривень вони поділили між собою», ‒ розповіли у поліції.

Поліція встановила причетних. Чоловікам оголосили підозру і взяли під домашній арешт. За ч.5 ст.185 ККУ (крадіжка) їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Джерело: Zaxid.net

Back to top button