Події

У Львові неадекватний чоловік кидався на автомобілі під час руху

На проспекті Червоної Калини у Львові неадекватний чоловік кидався на автомобілі під час руху. Йому вдалося застрибнути на дах легковика і пошкодити його. Про це повідомляє у Facebook патрульна поліція Львівщини, пише 1NEWS, посилаючись на Главком.

Правоохоронці отримали виклик близько 11 ночі. На місці патрульні побачили на капоті автомобіля, який рухався, чоловіка. Невідомий стрибнув на дах машини.

Порушника зняли з машини і доставили у райвідділок поліції. Він поводився неадекватно і був у стані зміненої свідомості. Власниця пошкодженого автомобіля написала заяву.

Зловмисником виявився 34-річний львів’янин, який перебуває в активному розшуку за крадіжку та грабіж. Чоловік був під дією синтетичного наркотику – «солі». Його шпиталізували у медичний заклад.

Раніше у Києві на проспекті Григоренка пролунали постріли. За попередньою інформацією, між чоловіками, що відпочивали, відбувся конфлікт, в результаті чого один з них дістав предмет, схожий на пістолет та здійснив кілька пострілів.

До слова, 5 квітня, у Вінниці спецпризначенці штурмували приватний будинок, аби затримати зловмисника, який зачинився зсередини і погрожував підірвати будівлю гранатою.

Тим часом, касирка автозаправки в Броварах відбила напад озброєних грабіжників.

Back to top button