Події

У Луцькій міській раді викрили хабарницю

Оперативники спецслужби встановили, що чиновниця налагодила механізм вимагання грошей від громадян – учасників бойових дій за постановку на квартирний облік та сприяння у безперешкодній виплаті грошової компенсації за придбання житла

На хабарях викрили посадовця департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Про це повідомляє 1NEWS.

“Оперативники спецслужби встановили, що чиновниця налагодила механізм вимагання грошей від громадян – учасників бойових дій за постановку на квартирний облік та сприяння у безперешкодній виплаті грошової компенсації за придбання житла”, – йдеться в повідомленні.

Так, співробітники СБУ задокументували факт вимагання зловмисницею за свої “послуги” дві тисячі доларів. Першу половину від вказаної суми хабаря посадовець мала отримати за призначення грошової компенсації, другу – після одержання громадянином встановленої законом виплати.

Правоохоронці затримали чиновницю в обласному центрі під час одержання тисячі доларів – першої частини хабаря.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою – ред.) тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших ймовірних фактів протиправної діяльності.

Джерело: УНН
Back to top button