Події

У Києві жінка вимагала у громадян гроші за оформлення вже придбаних ними квартир – 1News


Фото з відкритих джерел

Жінці загрожує до десяти років за ґратами

У Києві викрили жінку, яка вимагала у громадян додаткові гроші за оформлення документів на вже придбані ними квартири. Оформити документи жінка обіцяла “через своїх знайомих”. Про це повідомляє Національна поліція України. 

Жінка погрожувала, що позбавить громадян права на майно, якщо вони не заплатять гроші. 

“Поліцейські з’ясували, що жінка укладала з клієнтами попередні договори щодо придбання квартир на етапі будівництва та отримувала повну оплату за оселю. Втім, через деякий час після сплати, зловмисниця вимагала додатково заплатити гроші за оформлення документів “через знайомих”, а в разі відмови оплатити послугу погрожувала позбавити права власності на вже сплачену квартиру”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисницю під час передачі їй від клієнта 13 тис. доларів. Як виявилось, раніше жінка 1967 року народження вже була засуджена. 

У поліції відкрили кримінальну справу за статтею “Вимагання”. Підозрюваній загрожує до десяти років за ґратами.


Національна поліція

1News за темою: У Полтавській області затримали патрульного, який вимагав у водія хабар


Раніше повідомлялося, що у столиці затримали чотирьох осіб за викрадення іноземця та вимагання у нього грошових коштів. Фігурантами злочину виявились родичі потерпілого – колишня дружина, її мати та брат, а також їхній знайомий. За скоєне їм загрожує до п’яти років позбавлення волі. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button