Події

У Києві затримали сутенера-педофіла (ФОТО й ВІДЕО)

Зловмисник тривалий час вчиняв розпусні дії відносно двох неповнолітніх киянок, яких ще підбурював до створення порнороликів, а одну з них – до зайняття проституцією

У ході реалізації оперативної інформації працівники Подільського управління поліції спільно з Департаментом кіберполіції Національної поліції України за процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 7 задокументували 50-річного місцевого мешканця у вчиненні відносно двох малолітніх осіб злочинів сексуального характеру.

Про це повідомляє 1NEWS.

Про правопорушника поліцейським стало відомо у ході розшуку однієї з неповнолітніх, яка пішла з дому й не повернулась, а її мати із відповідною заявою звернулась до поліції.

За інформацією начальника Подільського управління поліції Павла Василенка, працівники сектору ювенальної превенції упродовж декількох годин розшукали дитину та доставили до територіального управління поліції, аби з’ясувати мотиви її вчинку:

«У ході бесіди дівчина зізналась нам, що увесь час перебувала в гостях у чоловіка, з яким разом із подругою познайомилась півроку тому та отримувала від нього гроші. З її слів, під час зустрічей знайомий схиляв їх до спільного вживання спиртних напоїв, після чого вів відверті розмови на сексуальні теми, показував їм фото та відео порнографічного змісту, а також підбурював їх до створення власних зображень та порновідео».

Отримавши цю інформацію, поліцейські одразу вирушили на адресу, на яку вказала неповнолітня, де провели невідкладний обшук. У результаті правоохоронці виявили та вилучили речові докази вчинення злочину, а саме ноутбук, мобільний телефон та речі однієї з неповнолітніх.

«Окрім цього, нам стало відомо, що правопорушник вмовив одну із дівчат надавати сексуальні послуги стороннім особам, створивши для цього анкету на відповідному вебсайті. Підозрюваний спілкувався із потенційними клієнтами від імені дівчини, домовлявся щодо виду, дати, часу та місця надання таких послуг, а також розміру грошової винагороди. Після цього, неповнолітня здійснювала виїзд за вказаною адресою та надавала відповідну послугу», – додав Павло Василенко.

Джерело: Нацполіція

Back to top button