Події

У Києві затримали полтавчанина, який три роки ґвалтував дитину і знімав порно (ВІДЕО)

Під час попереднього огляду вилученої техніки виявлено понад 500 файлів дитячої порнографії, 127 з яких створені безпосередньо фігурантом за участю потерпілого хлопчика

До кіберполіцейських надійшла інформація від Генерального секретаріату Інтерполу по боротьбі з дитячою сексуальною експлуатацією щодо виготовлення на території України протиправного контенту за участі неповнолітнього.

В ході слідчих і розшукових дій працівники Департаменту кіберполіції спільно зі слідчими Дарницького управління поліції Києва та Департаментом міжнародного поліцейського співробітництва встановили особу фігуранта, – інформує 1NEWS.

27-річний житель Полтавської області упродовж тривалого часу ґвалтував та вчиняв розпусні дії відносно малолітнього хлопчика. Також фігурант створював фото та відеоматеріали у процесі злочину.

Згідно із висновком експерта Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, протиправний контент належить до дитячої порнографії.

Потерпілому на момент вчинення злочину було 6 років.

В оселі зловмисника правоохоронці провели обшуки. Вилучено мобільний телефон, планшет, жорсткий диск і системний блок. До проведення обшуків також було залучено батальйон тактико-оперативного реагування патрульної поліції Полтавщини.

Під час попереднього огляду вилученої техніки виявлено понад 500 файлів дитячої порнографії, 127 з яких створені безпосередньо фігурантом за участю потерпілого хлопчика.

Джерело: Нацполіція

Back to top button