Події

У Києві затримали голову громадської організації за підбурювання до хабарництва

У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4  до 8 років з конфіскацією майна або без такої

Слідчі теруправління ДБР, розташованого в Києві, затримали голову галузевої громадської організації під час шахрайського заволодіння 20 тисячами доларів США та підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі ДФС.

Про це повідомляє 1NEWS.

За попередньою інформацією, голова громадської організації з метою заволодіння коштами шляхом шахрайства, схилив громадянина до надання службовій особі ГУ ДФС України в Чернігівській області 20 тисяч доларів США неправомірної вигоди. Хабар нібито призначався за вплив на результати досудового розслідування на користь заявника”.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 190 та ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4  до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Київської області. Оперативний супровід – управління СБУ в Закарпатській області.

Джерело: ДБР

Back to top button