Події

У Києві викрили бордель під вивіскою масажного салону

Насправді жінки за грошову винагороду надавали клієнтам сексуальні послуги

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва припинили діяльність борделю, який працював під виглядом закладу з надання послуг масажу. Насправді жінки за грошову винагороду надавали клієнтам сексуальні послуги.

Про це повідомляє 1NEWS.

Як повідомив т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліці Києва, Олексій Гаврилюк, одна з жінок виконувала функції адміністратора та диспетчера салону, приймала дзвінки та кошти від клієнтів. Отримані гроші розподіляла 60% – організатору, решту – дівчатам. Спільниця займалася організаційними питаннями. За послуги сексуального характеру чоловіки платили від 600 до 2000 гривень:

«Організаторки розміщували рекламні оголошення про послуги у мережі Інтернет. У салоні позмінно працювали від трьох до десяти дівчат. Правоохоронці провели чотири обшуки – за місцем надання послуг, за місцем мешкання правопорушниць, а також в автомобілі. Під час процесуальної дії вилучили речові докази: грошові, мобільні телефони, чорнові записи, банківські картки та пакунки з речовиною білого кольору».

«Суд обрав міру запобіжного заходу зловмисницям: співорганізаторці – у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, організаторці  – цілодобовий домашній арешт. Спільницям загрожує до 7 років позбавлення волі», – додав Олексій Гаврилюк.

Джерело: Нацполіція

Back to top button