Події

У Києві іноземець влаштував стрілянину в ресторані

У понеділок, 8 липня, на Троєщині в ресторані Capri за адресою вулиця Теодора Драйзера, 4а сталася стрілянина, інформує 1NEWS.

До зали закладу прорвався іноземець кавказької зовнішності і поранив дівчину-бармена в плече. Стрілку вдалося втекти з місця події. Надзвичайна подія сталася близько 2:45.

За словами співробітників поліції, в ресторан Capri наполегливо намагався увійти іноземець кавказької зовнішності, якого також наполегливо не пускала охорона закладу. Чоловіка це розлютило, він дістав травматичний пістолет і вистрілив в охоронця. На щастя, стрілець не потрапив в сек’юріті, але, скориставшись метушнею, прорвався на кухню закладу і зробив кілька пострілів. Одна з куль потрапила в дівчину-бармена і пройшла на виліт через плече. Прибулі на місце події медики в терміновому порядку госпіталізували барменшу в найближчу лікарню.

Після стрілянини чоловікові вдалося вибігти з ресторану і сховатися у дворах Троєщини. На місці працював екіпаж патрульної поліції, «швидка» і слідчо-оперативна група. На даний момент всі зусилля правоохоронців спрямовані на піймання стрілка.

 

 

 

Back to top button