Події

У Кропивницькому зловмисник хотів підкупити начальника слідчого відділу Нацполіції

За припинення кримінального переслідування та безперешкодне повернення автівки він пообіцяв "віддячити"  2 тисячами доларів США неправомірної вигоди

Працівники поліції Кіровоградської області вилучили автомобіль “RANGE ROVER” в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного поводження зі зброєю. Невдовзі до заступника начальника Кропивницького відділу поліції – начальника слідчого відділу звернувся 32-річний фігурант кримінального провадження та запропонував домовитися.

За припинення кримінального переслідування та безперешкодне повернення автівки він пообіцяв “віддячити”  2 тисячами доларів США неправомірної вигоди, – інформує 1NEWS.

Поліцейський попередив чоловіка про відповідальність за корупційні дії і відразу рапортував про факт пропозиції до Кіровоградського управління ДВБ НПУ.

Застереження поліцейського щодо надання хабаря мешканець Кропивницького не взяв до уваги. Наступного дня він прийшов до посадовця поліції, аби негайно забрати вилучену автівку, і передав “аванс” від озвученої суми. Зловмисника затримали працівники внутрішньої безпеки НПУ та слідчі  СУ ГУНП Кіровоградщини за  процесуального керівництва прокуратури області.

Джерело: Нацполіція

Back to top button